Blog Tok Guru dah ada RSS!

Aku baru jer lepas usha blog Tok guru tadi. Ingatkan nak cari contact untuk Aptus Net atau sesapa yang manage blog tok guru. Cadang-cadang nyer nak komplen pasal blog takde RSS la…skali..tup2 aku bukak dah ada dah RSS feed dia…so aku pon sambar tros la RSS…

blog-tok-guru-rss

RSS feed dari feedburner tuh masih kosong lagi…baru letak gamak nyer..aku test nampak cam cun…kita tunggu tengok kalau ada entry baru masuk nanti…hehe…entry pertama tok guru dah selamat dah dlm Google Reader aku….

dlm-google-reader-dah

Terima kasih juga diucapkan kepada Mazuki Selangor2u dan Haritz dari haritzer.com kerana tolong promo blog tok guru skali…mana la tahu kan..kot2 nanti femes blog tok guru ni mengalahkan blog chedet pulak kan? (walaupun aku rasa tak mampu atas sebab-sebab tertentu)

Similar Posts:

8 Replies to “Blog Tok Guru dah ada RSS!”

  1. wohooo…. dah ade domain sendirik
    rupenye… chis haram tak bagi taw aku kan?
    ampes betoi… sejak bile ni…
    sampai hati tak bagi tau aku nih… argh..

    aku dah hapdate link blog ni dah..
    kekeke

    bahase melayu ek? best… kompom lepas ni
    blog ni plak akan menjadi mangsa spam coment aku
    miahahaha~

    Azman Ishaks last blog post..Persidangan UMNO & Earth Hour

    Reply

    life4hire Reply:

    isk..ketegaq sungguh hang ni…domain berceloteh.com mmg aku punya..tp aku jarang tulih kat sini …skang baru aktif sket..kat sini aku borak bahasa melayu..hang jangan lupa datang komen…

    blog life4hire tuh domain berceloteh gk..tp aku wat subdomain..jimat sket duit beli domain..hehe

    Reply

  2. Gila tak gila pun…tak tau laa prabih pitih utk bunuh diri!!! kerajaan royak doh kan “Merokok merbahaya untuk kesihatan……amaran kerajaan Malaysia…….
    pah tu apa pulak komen ulamak kita ikut hukum syarak!!!!
    kawe X merokok weh.

    Reply

  3. Serius ko dok tu terpulanglah. Tapi selain daripada amaran kerajaan malaysia, aku dengar ramai ulama’ kita kata merokok tu haram!…….lagu mana ni? Tepuk dada tanya iman lah weh!

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge