More EPL managers sacked !

When the world is having economy crisis and a lot of people in the world losing their jobs, two English Premier League managers were sacked. This time around, it’s Big Phil of Chelsea and Tony Adams of Portsmouth that get’s the axe!

tony

More stories on Tony Adams at Soccernet

scolari

More news of Scolari’s sacking at Soccernet.

Chelsea surprisingly dropping 16 points at home leads to his sacking and the reason of the failure was not getting Robinho in the squad? What a lame excuse !

Video highlights perlawanan EPL minggu 23

Berikut adalah keputusan perlawanan EPL pada minggu 23. Arsenal menduduki tangga ke 5 di belakang Aston Villa. Liga didahului oleh Manchester United dan diikuti rapat oleh Chelsea. Liverpool berada di belakang Chelsea setelah seri 1-1 dengan Wigan. Semua video gol dan highlights the big four boleh dimuat turun dari link-link di sebelah keputusan perlawanan sekiranya anda terlepas perlawanan-perlawanan tersebut.

epl-gameweek-23
Download links from Rapidshare.

Everton vs Arsenal highlights

West Brom vs Manchester United (goals only)

Chelsea vs Middlesbrough highlights

Wigan vs Liverpool highlights

Boikot Israel = Boikot Arsenal ?

Aku dah lama dah tak update blog. Bukan ketandusan idea nak update tetapi aku amat sibuk dengan kerja-kerja di pejabat, lantas membantutkan hasrat aku untuk menulis di sini. Kalau diikutkan, bertimbun-timbun kerja tengah menunggu, tapi aku gagahkan juga menaip kerana ada sebab yang membuatkan darah aku menggelegak. (fuh, poyo giler !)

Sekarang ni setiap hari berita tengah kecoh dengan serangan Israel ke atas Gaza dan bumi Palestine. Bukan setakat berita dan akhbar, malah para blogger sekalian pon ingin berkongsi pendapat, pandangan dan resolusi masing-masing ke atas isu ini. Ada yang boikot Fotopages seperti Rohaizad, ada yang bertanya sejauh mana kita peduli pasal Palestin seperti Affuan, Megat mengajak kita bersatu membantu Palestin dan memboikot Israel jugak dan macam-macam lagi.

Berbalik kepada persoalan yang membuatkan hati aku panas tadi adalah daripada seorang blogger yang penyokong tegar Manchester United. Mungkin sesetengah orang tahu, mungkin ramai yang tidak tahu aku peminat Arsenal. So sememangnya orang-orang Big Four kat EPL ni suka kutuk team sana-sini (tapi bukan aku). So aper yang membuatkan aku rasa terbakar tadi? Ni sebenarnya puncanya !

Continue reading “Boikot Israel = Boikot Arsenal ?”