Yea..Callister di sini

Senang hati lak rasanya dapat berbahasa malaysia. Sila layan youtube di bawah dulu yer.

Real ke 2? Tapi kalo aku jadik bride dia, aku wat lemas2..xda la malu sgt…

Yea.. Sebenarnya excited gile bile hari minggu lepas bile abang ngah aku yang duk Sabah tu col, dia bagitau yang dia bakal jadik Pak Ngah. Ish aku pun rasa pelik yang amat sangat, eh bini dia yang pregnant apehal lak dia nak jadik pak ngah patutnya dia jadik abah? Oh baru aku paham lawak dia, maknanya abang aku yang sulung 2 la yang nk jadik abah.. Oh, angah aku kawin dulu dari along aku,sebab 2 la kak ngah aku yang pregnant dulu baru kak long..

Wah..suke gile hati aku ni sebab dalam tahun ni aku bakal dapat dua ank sedara. Yea tuan2, dua tau..Insyaallah satu lahir bulan 8 dan satu lagi bulan 12.. Haha…sile jeles ye kawan2…(sumpah hari 2 aku jeles bila noktahhitam citer pasal anak sedara dia) Sebab baru ni la aku akan dapat merasa ada anak buah..Bila dapat lak, skali dua.. HEHEHE.. Serius excited. Tapi yang xbrape best nya, abang aku yang sulung tu bulan 4 ni nak g keje kat Arab, dia xbawa bini dia lagi.. So, sian la kakak ipar aku kalo mengidam xda suami nk tolong.. Tapi xpe, kakak ipar aku 2 duk kat damansara je, boleh je aku tgk-tgkan. Ceh..nk tolong tgkkan konon, padahal aku pun orang tolong tgkan..

Continue reading “Yea..Callister di sini”

Element – Rahasia Hati

Hari ni aku nak share salah satu lagu favourite aku iaitu Rahasia Hati. Lagu ni dah lama dah. Nama band yang nyanyi lagu ni, Element. Maybe korang tak pernah dengar nama band ni sebab ni band infon. Tapi bagi peminat band indon, korang mesti pernah dengar punya ! Malas nak cakap banyak, tapi aku nak cerita kat sini aku pernah dengar lagu ni satu jer kat komputer aku selama seminggu. Aku biarkan komputer aku on 24/7 time kat universiti dulu dan sesiapa pon diharamkan menukar lagu kat winamp aku time tuh. Hehe.

So aku persembahkan, lagu Rahasia Hati dari Element.

Continue reading “Element – Rahasia Hati”