Element – Rahasia Hati

Hari ni aku nak share salah satu lagu favourite aku iaitu Rahasia Hati. Lagu ni dah lama dah. Nama band yang nyanyi lagu ni, Element. Maybe korang tak pernah dengar nama band ni sebab ni band infon. Tapi bagi peminat band indon, korang mesti pernah dengar punya ! Malas nak cakap banyak, tapi aku nak cerita kat sini aku pernah dengar lagu ni satu jer kat komputer aku selama seminggu. Aku biarkan komputer aku on 24/7 time kat universiti dulu dan sesiapa pon diharamkan menukar lagu kat winamp aku time tuh. Hehe.

So aku persembahkan, lagu Rahasia Hati dari Element.

<a href="http://youtube.com/watch?v=g76xoOPYqIQ">http://youtube.com/watch?v=g76xoOPYqIQ</a>

Waktu terus berlalu
tanpa kusadari yang ada hanya
aku dan kenangan
masih teringat jelas
senyum terakhir yang kau beri untukku

Tak pernah ku mencoba
dan tak ingin ku mengisi hatiku
dengan cinta yang lain
kan kubiarkan
ruang hampa di dalam hidupku

Bila aku harus mencintai
dan berbagi hati
itu hanya denganmu
namun bila ku harus tanpamu
akan tetap ku arungi hidup tanpa bercinta

Ooh,, hanya dirimu yang pernah
tenangkanku dalam pelukmu
saat kumenangis

Bila aku harus mencintai
dan berbagi hati
itu hanya denganmu
namun bila ku harus tanpamu
akan tetap kuarungi hidup tanpa cinta

Bila aku harus mencintai
dan berbagi hati
itu hanya denganmu
dan bila harus tanpa dirimu
akan tetap kuarungi hidup tanpa bercinta

Tak pernah kumencoba
dan tak ingin kumengisi hatiku

Download mp3 Element – Rahasia Hati

Bagi aku, kekuatan lagu ni terletak pada liriknya yang puitis dan juga iramanya yang mantap. Sememangnya band Element ni salah satu dari band kegemaran aku. Callister pon baru update blog dia dengan lagu favourite baru aku dan dia, Fantasy Girl dari Caprice. Kalau korang tengok video clip dia, confirm korang tak percaya mamat Caprice tuh sebenarnya orang Melayu !

Similar Posts:

9 Replies to “Element – Rahasia Hati”

  1. lagu ni memg dah lama tapi bile dgr still boleh layan lagi…
    hehe..lagu ni pcik yang kenalkn kat mcik ms kita baru mula2 bercinta dulu..hehe

    Callisters last blog post..Darwin Award

    Reply

    nono Reply:

    wahhh.. romantik! 😀

    Reply

    Callister Reply:

    hehe….:P

    Reply

    life4hire Reply:

    hohoho…amacam? jiwang tak lagu tuh?

    Reply

    life4hire Reply:

    ops…bocor plak rahsia pakcik kat sini..abes la..ramai la guna lagu ni nak ngorat pompuan nanti..hehe

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge