24 Replies to “Knizam follow aku kat twitter siot!”

  1. dia pon follow aku beb!
    tak sempat wat scrennshot.. haha..

    betul kata 26life..
    tak dinafikan..

    weh.. ko tak follow aku pon?
    tak per.. aku follow ko.. hehe..

    Reply

    life4hire Reply:

    haha…aku dh dpt lama dh knizam follow tuh..tp tak approve pasal nak wat screenshot nyer pasal…muakkakakka

    aku dh follow ko kat twitter beb..sape follow aku..ramai aku follow balik..just aku jarang memfollow org jer..hehe..bukan ape..sbb tak aktif bertwitter lg

    Reply

  2. dah kerja ngadap pc..mahu tak cepat respon..

    KNizam mmg rajin faved it artikel kat negaraku walaupun artikel tu ditulis org baru cam aku.

    suspek kat bro Knizam! hehe

    aidilxs last blog post..Malaysiakini: Aidilx.com Tersenarai?

    Reply

    life4hire Reply:

    hehe..patut la laju jer reply komen aku td…

    tak kisah ko orang baru atau tidak..kalau post tuh memang rasa berharga n berguna..aku pon akan fave it…

    Reply

    aidilx Reply:

    makasih! sekurang2nya ada sokongan gak sokongan dari para blogger.

    Reply

    aidilx Reply:

    apa aku merepek..karang ayat pun dah tak betul ni..

    sori bro!

    Reply

  3. hahaha…..rugilah kak jie
    dia pun follow kak jie gak! lupa nk screenshot
    menteil pun..dah lama ada akaun twitter ni tapi dok dendiam je..skrg ni pula rasa seronok mengupdate

    Kujies last blog post..Hijau atau Merah

    Reply

    life4hire Reply:

    muahahahha…saya follow kak jie..sikit punya lama baru difollow balik..sedey !

    Reply

    Kujie Reply:

    kak jie jarang sign in ..baru ni je gatal2 nk merempit kt situ

    Kujies last blog post..Mesyuarat PIBG dan Bayi Erra Fazira

    Reply

  4. Thank you so much for the link! I’m sorry that I am a little late in picking up the news, but thanks again for the link (and the compliments, heh). I’m honoured to be featured here, and honoured to be your friend as well. Have a great Sunday!

    teddYs last blog post..Inspirational Friday

    Reply

  5. pernah trjadi pada aku beberapa minggu lepas.bro knizam dgn bro khai follow aku..haha

    ko pun kira top blogger jgk ar bro.aku je yg leh kembang idung besar2 sebab aku ni noobs jer.hoho

    aku dah follow twitter ko bro… 🙂

    spatts last blog post..Missing In Action?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge