Blog Tok Guru dah ada RSS!

Aku baru jer lepas usha blog Tok guru tadi. Ingatkan nak cari contact untuk Aptus Net atau sesapa yang manage blog tok guru. Cadang-cadang nyer nak komplen pasal blog takde RSS la…skali..tup2 aku bukak dah ada dah RSS feed dia…so aku pon sambar tros la RSS…

blog-tok-guru-rss

RSS feed dari feedburner tuh masih kosong lagi…baru letak gamak nyer..aku test nampak cam cun…kita tunggu tengok kalau ada entry baru masuk nanti…hehe…entry pertama tok guru dah selamat dah dlm Google Reader aku….

dlm-google-reader-dah

Terima kasih juga diucapkan kepada Mazuki Selangor2u dan Haritz dari haritzer.com kerana tolong promo blog tok guru skali…mana la tahu kan..kot2 nanti femes blog tok guru ni mengalahkan blog chedet pulak kan? (walaupun aku rasa tak mampu atas sebab-sebab tertentu)