Respons : Kisah di sebalik dua bukit, satu batang

Tajuk biar lucah..kita ikut cam Pemikir Ekstrem nyer style sket…kot2 ramai yang gatal tangan nak clickkan? Tapi aku rasa semua orang dah tahu pasal ape. Banyak lagi blog yang menggunakan tajuk seperti ini tapi aku tak kira…Aku nak jugak guna….Panjang plak aku melalut ni ha…

peti-undi

Jika korang ingat aku nak cerita detail pasal pilihan raya korang silap..korang rasa aku nak wat analisis pasal pilihanraya ari tuh pon korang silap…aku just nak berceloteh sket jer…sebenarnya entry ni adalah respons aku kepada entry kat kongsiblog.com bertajuk “Aku Kecewa Dengan Blogger“.

Continue reading “Respons : Kisah di sebalik dua bukit, satu batang”