Tok Guru Nik Aziz Lancarkan Blog

Aku tak tahu kenapa orang takde nak kecoh-kecohkan pasal hal ni…aku dah tahu dari semalam lagi sebenarnya Tok Guru Nik Aziz lancarkan blog dia sempena pelancaran Aptus net. Busy nyer pasal dengan issue Blue Coat Proxy kat Luanda ngan Dhahran, tros aku tak menang tangan nak melayan karenah orang-orang kat sana. Pendekkan cerita, korang leh lawat blog TGNA kat www.blogtokguru.com

Blog tok guru nik aziz
Blog tok guru nik aziz

Oleh itu Tok Guru, walaupun Tok Guru tak kenal ambo, tapi kawe berbangga tok guru ada blog sendiri…harap-harap rajin la update blog supaya kami semua dapat sedikit manfaat dari blog tuh…kalau ada masa tuh, boleh la blog hopping ke blog ambo tapi blog ambo blog merapu jer, bukan blog ilmiah sangat.

Tentang Aptus net plak, aku tengok cam penyedia wifi kat kelantan, major area sekitar Kota Bharu nampak gayanya. Maybe sebab baru dimulakan kot? Korang nak tahu lebih, boleh usha kat sini www.aptus.net.my

Aku nak try subscribe tapi tak dapat…takde RSS kot ? Korang nak subscribe ke blog dia?

P/S : Kalau aku promo blog tok guru, berapa kerat jer bukak. Kalau KNizam promo, confirm 1000 kali ganda orang bukak dari aku promo. Hahahaha

P/S lagi : aku check kat W3C validator, blog tok guru takde RSS, nampak gaya cam lebih kepada static page, bukan dynamic content…diorang tak guna wordpress kot?

Similar Posts:

22 Replies to “Tok Guru Nik Aziz Lancarkan Blog”

  1. Blog Nik Aziz patut2nya guna nama Blog Sahabat Syaitan… idak2 pun Blog Talibarut Komunis ker… Blog Talibarut DAP ker…..

    Reply

    yayan Reply:

    apedaa ko… cantekk sikit bahasa lu..

    Reply

  2. Dengan adanya blog tokguru ini dapatlah kita memberi pandangan dan cadangan, saya yakin blog ini akan selalu dikemaskinikah.
    Baru mula memang perlahan ,insyalah lama akan ramai juga pelayarnya nanti.
    Yang penting kita yang bantu tokguru dalam memajukan blognya.
    Akhir sekali thaniah dan sybas bagi tokguru kerana mempunyai LAMAN BLOG.

    Reply

  3. Salam kps semua. Mari pakat tulis hok molek dan benar saja. Hok tak molek tu kita pakat2 baiki…. hok molek dan benar tu kita sebar dan sokong deh.
    Ambo suka hok molek, hok benar…… baru nya selamat didunia dan inshaAllah di akhirat…..ingat ko mati weh!!!

    Reply

  4. Terima Kasih krn Tok Guru sudi utk melihat perlawanan bola sepak separuh akhir, juga harap beberapa perkara dlm PAS akan selesai secepat mungkin saya adalah penyokong mentah yang sentiasa mengangap Pas adalah parti yang saya akan sokong sehingga dasar Pas adalah perlembagaan Malaysia iaitu melalui sumber SUMBER ISLAM..

    Reply

  5. Assalam,
    Semoga TGuru Sihat..TQ atas keperihatinan TGuru sebagaimana membawa dasar islam kepada kita semua…saya menyokong penuh..Al Jubail Saudi Arabia

    Reply

    Somad Reply:

    Aduh. Bestnya

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge