Yea..Callister di sini

Senang hati lak rasanya dapat berbahasa malaysia. Sila layan youtube di bawah dulu yer.

Real ke 2? Tapi kalo aku jadik bride dia, aku wat lemas2..xda la malu sgt…

Yea.. Sebenarnya excited gile bile hari minggu lepas bile abang ngah aku yang duk Sabah tu col, dia bagitau yang dia bakal jadik Pak Ngah. Ish aku pun rasa pelik yang amat sangat, eh bini dia yang pregnant apehal lak dia nak jadik pak ngah patutnya dia jadik abah? Oh baru aku paham lawak dia, maknanya abang aku yang sulung 2 la yang nk jadik abah.. Oh, angah aku kawin dulu dari along aku,sebab 2 la kak ngah aku yang pregnant dulu baru kak long..

Wah..suke gile hati aku ni sebab dalam tahun ni aku bakal dapat dua ank sedara. Yea tuan2, dua tau..Insyaallah satu lahir bulan 8 dan satu lagi bulan 12.. Haha…sile jeles ye kawan2…(sumpah hari 2 aku jeles bila noktahhitam citer pasal anak sedara dia) Sebab baru ni la aku akan dapat merasa ada anak buah..Bila dapat lak, skali dua.. HEHEHE.. Serius excited. Tapi yang xbrape best nya, abang aku yang sulung tu bulan 4 ni nak g keje kat Arab, dia xbawa bini dia lagi.. So, sian la kakak ipar aku kalo mengidam xda suami nk tolong.. Tapi xpe, kakak ipar aku 2 duk kat damansara je, boleh je aku tgk-tgkan. Ceh..nk tolong tgkkan konon, padahal aku pun orang tolong tgkan..

iker bear

Yeah..teddy bear di atas adalah kepunyaan aku. Baru beli woo kat shah alam… Tapi yang paling best, aku dgn life4hire bw balik teddy bear 2 balik dari shah alam ke taman desa naik motor…. Mula2 masa life4hire nk belikan 2 aku xnk(saje je nak jual mahal), tapi lepas life4hire pujuk2 manja, terus aku nak(nasib baik dia pujuk,kalo x melepas aku).. Tanpa segan silu..Thank you cayang..Haha..macam bawa anak lak tapi anak lagi besar dari mak bapak..Kekeke… Memang keje gile, tapi rasa romantic lak.. Sila jeles lagi yea…

Aku telah menamakan teddy bear tersebut Iker..comel nama dia, wat teman aku tdo memalam..tapi bile dah kawin nanti,aku simpan store kot.

Sila layan youtube terakhir ni…

Derang ckp rompakan ni jadi kat taman maluri cheras. So, hati2 la sume rakyat malaysia ye. Sila jaga diri korang, kalo boleh gate umah 2 biar automatic, supaya korang xpayah nk  kuar untuk bukak tutup gate..

Bye2!!!

Similar Posts:

34 Replies to “Yea..Callister di sini”

  1. fisrt time aku baca aku ingat life4hire yg tulis.. tapi bila tgk readmore aje, nampak teddy bear aku da pelik… upa2nya awek dia tulis sini.. hahahhaa.. tahniah dapat anak buah baru (walaupon otw)…

    rompakan tu memang selambe aje… pergh… bahaya tol.. nasib aku da pindah dari taman maluri.. tapi kat tempat aku sekarang ni pon takde bezanya.. bersepah pecah umah… ape nak jadi org2 zaman lani…

    Kill-Vearns last blog post..Untouched Windows XP SP3

    Reply

    callister Reply:

    haha..jangan salah sangka yer..
    life4hire xpernah suke main teddy bear…
    awek dia je yang suka..

    ish…excited sgt2 nk dpt ank buah ni..
    moga2 sume berjalan lancar..

    2 la…zaman skang n sume xselamat..
    kena pandai2 la kita jg diri snirik..

    Reply

  2. hehe..akhirnya mcik btol2 menjadi mcik…ekekekkekeke…

    fuh..selamba jer kan kita bwak balik teddy bear besar camtuh naik moto jer…jauh tuh shah alam tuh…ekekkekee..abes semua keta tgk kita naik moto bertiga…muakkakakkaka

    Mindaku Ku Di Sinis last blog post..Yea..Callister di sini

    Reply

    callister Reply:

    rasa manis je saat 2..
    hehe..siap leh tersenyum2 lagi kalo teringat..
    anyway syg, thx u so much..
    i like it so much..

    Reply

    Azman Ishak Reply:

    alahai…. buahahaha…
    :gelak-besar:

    qiutnye nkorang berdua nih…
    hahaha~

    adoi sakit perut aku, ok ok..
    take care~

    Azman Ishaks last blog post..Masih Keliru???

    Reply

    callister Reply:

    hehe…kitaorg memang cute..
    eceh perasan pulak kan..
    serius rasa comel bw teddy bear naik motor kan..

    Reply

  3. apsal entry ni penuh emosi.. hehe
    awal2 geli hati tgk video, tgh2 rasa mcm jiwang2 karat hindustan, then last2 yg rompakan tu -> kurengla hajarnya penyamun tu…

    Reply

    callister Reply:

    hehe..biasa la..
    excited sb leh berbahasa melayu..
    slalu ckp omputeh rasa mcm tersekat je kan..

    Reply

  4. wah.. gilir-gilir menulis kat sini..
    adoi ai.. jeles plak aku nengoknye,
    ahahaha….

    weh bile nak turun KL reramai..
    ajak kengkawan blogger sembang samppai
    pengsan.. kekeke

    Azman Ishaks last blog post..Masih Keliru???

    Reply

    callister Reply:

    hehe..kalo jeles, sila suruh tunang anda menulis di blog anda plak ye..

    eh..bisa diatur 2..
    contact life4hire…

    Reply

  5. skali awek life4hire yg tulis entry ni daaa
    bagus2…
    merapatkan hubungan dengan berblogging sesame
    😀
    iker?
    kenape tak iko?
    macam name biskot tu
    haha

    Reply

    callister Reply:

    hehe…
    kitaorang pilih nama 2 sesama.
    iker sempena nama iker casillas…
    pemain bola 2..
    kalo buh nama iko nanti sedap sgt lak..
    rasa mcm nk mkn lak nanti..

    Reply

  6. sok2 dah kawen, dia campaka je si teddy tu….

    dah ada bantal peluk interaktif….hahaha

    kadang2 kak jie keliru mana satu blog nk pergi…giler arr korang

    Kujies last blog post..A Day In Your Life.

    Reply

    callister Reply:

    haha..
    sy pun ingat mcm 2 kak jie..
    bile dah kawin nanti,confirm sy campak..
    xnk dah kat iker…
    sb dah ada bantal peluk idup..
    hehehhehe…
    xsbr lak rasanya nak kawin..

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge