24 Replies to “Knizam follow aku kat twitter siot!”

  1. dia pon follow aku beb!
    tak sempat wat scrennshot.. haha..

    betul kata 26life..
    tak dinafikan..

    weh.. ko tak follow aku pon?
    tak per.. aku follow ko.. hehe..

    1. haha…aku dh dpt lama dh knizam follow tuh..tp tak approve pasal nak wat screenshot nyer pasal…muakkakakka

      aku dh follow ko kat twitter beb..sape follow aku..ramai aku follow balik..just aku jarang memfollow org jer..hehe..bukan ape..sbb tak aktif bertwitter lg

  2. amat malang kerna KNizam tak follow aku.. hahaha.. aku baru follow ko life4hire… hehehe….

    btw thanx to life4hire + KNizam & 26 kerna rajen faved it walau tak mengkomen… sekian….

    psstt: pasni naik agi trafik KNizam…

    Kill-Vearns last blog post..Untouched Windows XP SP3

  3. Thank you so much for the link! I’m sorry that I am a little late in picking up the news, but thanks again for the link (and the compliments, heh). I’m honoured to be featured here, and honoured to be your friend as well. Have a great Sunday!

    teddYs last blog post..Inspirational Friday

  4. pernah trjadi pada aku beberapa minggu lepas.bro knizam dgn bro khai follow aku..haha

    ko pun kira top blogger jgk ar bro.aku je yg leh kembang idung besar2 sebab aku ni noobs jer.hoho

    aku dah follow twitter ko bro… 🙂

    spatts last blog post..Missing In Action?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge